Apparaten en Accessoires
Sinaasappelcake
Voorbereiding 5min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
100 g boter, op kamertemperatuur (en iets meer om de bakvorm in te vetten)zonnebloemolie (en iets meer om de bakvorm in te vetten)100 g
-
patisseriebloem (en iets meer om de bakvorm te bestuiven)250 g
-
suiker (en iets meer om te bestrooien)250 g
-
sinaasappel voor sap, ongepeld en in kwarten gesneden1
-
eieren3
-
130 g roomyoghurt natuur (± 125 g)1
-
bakpoeder (15 g)1 zakje
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7.11 g
Calorieën
1606 kJ /
385 kcal
Vetten
13.66 g
Koolhydraten
58.33 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1u. 30min
Appelcake
1u.
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Rabarber-citroen cookies
1u.
Yoghurtcake
1u. 40min
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Gestoomde citroencake
2u. 20min
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min
Citroencake
2u.
Marmercake
2u.