Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g witte suiker
of 250 g basterdsuiker - 200 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 30 g ongezouten boter, koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)
- 1 tl citroensap
- 1 el azijn
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 8545 kJ / 2040 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 256 g
- Vetten
- 111 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Lemon curd
20min
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Karamelpoeder
1h
Basis karamel
25min
Walnoot Brittle
1h 30min
Vloeibare karamel
25min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
200 g ui karameliseren
40min
400-500 g ui karameliseren
50min
Gezouten-Karamelijs
14h