Apparaten en Accessoires
Karamelsaus
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 30min
400 g
Ingrediënten
-
250 g fijne suikerwitte suiker250 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 tl
-
azijn1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Eiwitten
5 g
Calorieën
8545 kJ /
2040 kcal
Vetten
111 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
256 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Crème karamel (flan)
5u. 30min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Lemon curd
20min
Karamelpoeder
1u.
Basis karamel
25min
Nougatine
1u. 30min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Vloeibare karamel
25min
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Tomatenrijst
30min
Worteltaart
2u.