Apparaten en Accessoires
Taart van appelcrumble en meringue
Voorbereiding 20min
Totaal 2u.
10 porties
Ingrediënten
Kruimeldeeg
-
ongezouten boter gekoeld en in stukken200 g
-
bloem400 g
-
eierdooiers4
-
bakpoeder1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bloemsuiker50 g
-
ongezouten boter
Appelmengsel
-
appels (alle soorten) geschild, klokhuis verwijderd en in vieren gesneden1500 g
-
kaneel½ tl
-
suiker40 g
Meringuevulling
-
eiwitten4
-
bloemsuiker150 g
-
kaneel
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
1940 kJ /
461 kcal
Vetten
17 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
70 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zoete verleiding
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Zachte graanrepen
1u.
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Quiche lorraine
50min
Lasagne bolognese
2u. 30min
Shortbread karamel gezouten boter
2u. 25min
Witte chocolade en amandel brownies
1u.
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Taart van pindakaas en chocolade
1u. 20min
Chocolade toffee cake
2u.
Witte chocolade cheesecake
16u.
Citroenmeringuetaart
2u. 30min
Muffins met chocoladechips
1u.