Apparaten en Accessoires
Taart van appelcrumble en meringue
Voorbereiding 20min
Totaal 2u.
10 porties
Ingrediënten
Kruimeldeeg
-
ongezouten boter gekoeld en in stukken200 g
-
bloem400 g
-
eierdooiers4
-
bakpoeder1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bloemsuiker50 g
-
ongezouten boter
Appelmengsel
-
appels (alle soorten) geschild, klokhuis verwijderd en in vieren gesneden1500 g
-
kaneel½ tl
-
suiker40 g
Meringuevulling
-
eiwitten4
-
bloemsuiker150 g
-
kaneel
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
1940 kJ /
461 kcal
Vetten
17 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
70 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zoete verleiding
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1u. 10min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5u. 50min
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Kokos en karamel cheesecake
Geen beoordelingen
Worteltaart
2u.
Driedubbele chocoladetaart
2u. 30min
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Eenvoudige appeltaart
45min
Witte chocolade cheesecake
16u.
Chocolade sneeuwballen
1u.