Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 10 g boter, om in te vetten
- 100 g bloem, bij voorkeur gezeefd en 1 el om de vorm te bestuiven
- 20 g ongezoete cacaopoeder, bij voorkeur gezeefd
- 150 g donkere chocolade, in stukken
- 550 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 80 g poedersuiker
- 400 g amarena kersen, op siroop (nettogewicht 220 g, bewaar de siroop)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2328 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Appel en citroen krans
50min
Soefganiots
2h
Vanille-mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Sacher taart
3 godz.
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Lactosevrije luikse wafels
1h 30min
Cheesecake
1h 30min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30 min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Worteltaart
2h
Citroencake
2h