Apparaten en Accessoires
Appeltaart
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten75 g
-
meel plus iets extra voor het bestuiven150 g
-
zout1 snuifje
-
¼ tl natuurlijk vanille-extractvanillesuiker, huisgemaakt½ tl
Topping
-
appels (bijv. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippeling, Gravenstein)900 - 1000 g
-
suiker30 g
-
ongezouten boter10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
915 kJ /
218 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
30 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Appel strudel
1u. 45min
Snel vruchtenijs
10min
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Gemengde bessen taartjes
Geen beoordelingen
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Eenvoudige appeltaart
45min
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Brownie koekjes
1u. 35min
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Taart van appelcrumble en meringue
2u.