Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- olijfolie, en meer om in te vetten
- 600 g bloem
-
30
g verse gist, verkruimeld
of 3 tl gedroogde gist (12 g) - 380 g water
- 20 g olijfolie, en meer om in te vetten
- 1 snuifje suiker
- 1 tl zout
Topping
- 40 g extra vergine olijfolie
- 40 g water
- 1 ½ tl zout
- 300 - 350 ui, gehalveerd
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 797 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Pitabrood
2 godz.
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Pavlova-toren met gemengde bessen
Geen beoordelingen
Gekruide kersenbrioche-krans
2hod. 20min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Loempia’s
55 min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 godz. 45 min
Pizzadeeg
1 Std.
Vers pastadeeg
1 Std.