Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- olijfolie, en meer om in te vetten
- 600 g bloem
-
30
g verse gist, verkruimeld
of 3 tl gedroogde gist (12 g) - 380 g water
- 20 g olijfolie, en meer om in te vetten
- 1 snuifje suiker
- 1 tl zout
Topping
- 40 g extra vergine olijfolie
- 40 g water
- 1 ½ tl zout
- 300 - 350 ui, gehalveerd
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 797 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Vers pastadeeg
1h
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Geen beoordelingen
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Bevroren veenbessen margarita
5 min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 godz. 30 min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Turkse flatbreads
2h 10min
Pitabrood
2 godz.
Brood met olijven
2 godz. 20 min
Pizzadeeg
1h