Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- olijfolie, en meer om in te vetten
- 600 g bloem
-
30
g verse gist, verkruimeld
of 3 tl gedroogde gist (12 g) - 380 g water
- 20 g olijfolie, en meer om in te vetten
- 1 snuifje suiker
- 1 tl zout
Topping
- 40 g extra vergine olijfolie
- 40 g water
- 1 ½ tl zout
- 300 - 350 ui, gehalveerd
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 797 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Pitabrood
2u.
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
Spaanse brunch
1u. 15min
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Melkbrood
2 Std. 20 Min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45 min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20 min
Pizzadeeg
1h