Apparaten en Accessoires
Taart met karamel en vanille
Voorbereiding 30min
Totaal 4u. 30min
12 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
250 g bruine suikersuiker250 g
-
room, min. 30% vet210 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)30 g
-
azijn1 el
Basis
-
bloem en iets meer om te bestrooien250 g
-
boter in stukken140 g
-
suiker100 g
-
ei1
-
bloem voor de vorm
-
bloem voor het werkblad
Vanilleslagroom
-
suiker50 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
room, 35% vet gekoeld300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
22.2 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
1868.8 kJ /
446.5 kcal
Vetten
25.9 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
15.3 g
Koolhydraten
49.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2u. 35min
Driedubbele chocoladetaart
2u. 30min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Vloeibare karamel
25min
Karamelsaus
1u. 30min
Worteltaart
2u.
Balletjes in Spaanse saus
55min