Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamelsaus
-
250
g suiker
of 250 g bruine suiker - 210 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Basis
- 250 g bloem, en iets meer om te bestrooien
- 140 g boter, in stukken
- 100 g suiker
- 1 ei
Vanilleslagroom
- 50 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 300 g room, 35% vet, gekoeld
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1868.8 kJ / 446.5 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 22.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lactosevrije milkshake
Geen beoordelingen
Gestoomde marmercake
1h 30min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Geen beoordelingen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 Std. 50 Min
Half bolletje vanille en karamel
Geen beoordelingen
Lemon curd
20 min.
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Panna cotta
6 godz. 15 min
Brood van gierstmeel
2h 35min
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
Basis karamel
25min