Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
-
170
g boter, in blokjes
of 170 g margarine - 170 g basterdsuiker
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 170 g zelfrijzende bloem
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 1 tl natuurlijk vanille-extract (optioneel)
Vulling
- 100 g confituur (bv. aardbei en framboos)
- 200 g slagroom (ong. 48% vet)
- 150 g frambozen
- 1 el poedersuiker, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1683 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Zalmvlecht
No ratings
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
No ratings
Champagne crème cake
No ratings
Appeltaart
No ratings
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Paaspastei
No ratings
Zoete aardappelschotel met de Peeler
No ratings
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min