Apparaten en Accessoires
Victoria biscuit gebak
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 10min
10 porties
Ingrediënten
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (optioneel)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1683 kJ /
402 kcal
Vetten
25.5 g
Koolhydraten
39 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Appelmuffins
40min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3u. 30min
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3u.
Verse Tomatensoep
30min