Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bos verse peterselie, gewassen en gedroogd
- ½ teentje knoflook (optioneel)
- 60 g extra vergine olijfolie, + naar believen
- 1 ½ tl zout, + naar believen
- 5 cherry tomaten, in stukjes (ong. 70-80 g)
- 320 g rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)
- 700 g water
- 150 g bevroren groene erwten
- 2 zalmforelfilets, ong. 400 g
- 150 g gepelde garnalen
- 1 citroen, in schijfjes (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2406 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 19.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne met mosselen
1h 5 min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Kip met rode paprika
1h 5 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Japanse kip curry
55min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Vislasagne met courgette
1u.