Apparaten en Accessoires
Trio van rijst, vis en groenten
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie gewassen en gedroogd1 bos
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
extra vergine olijfolie + naar believen60 g
-
zout + naar believen1 ½ tl
-
1 tomaat, gepeld en in stukjes (ong. 70-80 g)cherry tomaten in stukjes (ong. 70-80 g)5
-
rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)320 g
-
water700 g
-
groene erwten, bevroren150 g
-
2 witvisfilets, ong. 400 gzalmforelfilets ong. 400 g2
-
gepelde garnalen150 g
-
citroen (optioneel) in schijfjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
34 g
Calorieën
2406 kJ /
575 kcal
Vetten
19.9 g
Koolhydraten
69.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Napolitaanse cake
Geen beoordelingen
Pastasalade met groenten
1u.
Penne met tonijn
35min
Champignontaart
Geen beoordelingen
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Koffiedessert
15min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min