Apparaten en Accessoires
Trio van rijst, vis en groenten
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie gewassen en gedroogd1 bos
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
extra vergine olijfolie + naar believen60 g
-
zout + naar believen1 ½ tl
-
1 tomaat, gepeld en in stukjes (ong. 70-80 g)cherry tomaten in stukjes (ong. 70-80 g)5
-
rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)320 g
-
water700 g
-
groene erwten, bevroren150 g
-
2 witvisfilets, ong. 400 gzalmforelfilets ong. 400 g2
-
gepelde garnalen150 g
-
citroen (optioneel) in schijfjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
34 g
Calorieën
2406 kJ /
575 kcal
Vetten
19.9 g
Koolhydraten
69.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Japanse kip curry
55min
Spaghetti met tonijn
40min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kip met rode paprika
1u. 5min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Rijst met groentemix
55min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min