Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g aubergines, in schijfjes (1 cm)
- 400 g aardappelen, medium, in schijfjes (1 cm)
- 100 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 20 g tomatenpuree
-
600
g rundergehakt, verdeeld in 4-5 porties
of 600 g lamsgehakt, verdeeld in 4-5 porties - 150 g water
- 500 g verse tomaten, gepeld, in stukken (2-3 cm)
- 2 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 tomaat, in stukken (0,5 cm)
- 1 groene paprika, in stukken (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1472.5 kJ / 351.4 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gegratineerde coquilles
25min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Thaise nachos
Brak ocen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Rucola taart
Brak ocen
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h