Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hollandaisesaus
- 15 g water
- 30 g citroensap
- 225 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers (van grote eieren)
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Zalm, asperges en rijst
-
30
g verse korianderbladeren
of 30 g verse peterseliebladeren - 1 citroen, enkel het fijn gepelde schil, zonder wit merg
- 285 g jasmijnrijst
- 1000 g water
- 1 tl uienpoeder
- ½ tl knoflookpoeder
- ½ tl zout, naar eigen smaak
-
340
g groene asperges
of 340 g broccoliroosjes - 450 g verse zalmfilets, zonder vel (ong. 3 cm dik)
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 el citroensap
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3778 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 672 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Aardappel- en spruitjespuree
40 λεπτ.
Speculoospasta
10min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 λεπτ.
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Zalm met venkel
40 λεπτ.
Zomerse pastasalade
30min
Bloementaartje met amandelcrème
1hod. 10min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Worst met erwtenrisotto
30min