Apparaten en Accessoires
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Hollandaisesaus
-
water15 g
-
citroensap30 g
-
boter in stukken225 g
-
eierdooiers (van grote eieren)4
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
Zalm, asperges en rijst
-
30 g verse peterseliebladerenverse korianderbladeren30 g
-
citroen enkel het fijn gepelde schil, zonder wit merg1
-
jasmijnrijst285 g
-
water1000 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder½ tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
340 g broccoliroosjesgroene asperges340 g
-
verse zalmfilets zonder vel (ong. 3 cm dik)450 g
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
citroensap1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
672 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
3778 kJ /
903 kcal
Vetten
58 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
32 g
Koolhydraten
62 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4u. 15min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Kleverige sesamkip
40min
Vegan Oesterzwam Soep
Geen beoordelingen
Green Godess Salade
20min
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Butter Chicken
1u.
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Geen beoordelingen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min