Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g verse spinaziebladeren, roughly chopped as needed
- 100 g gedroogde kikkererwten
- 800 g water
- 1 tl zout
- 200 g uien, cut in pieces (3 cm)
- 30 g olijfolie
- 250 g wortelen, cut in pieces (3 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 100 g rapen, cut in pieces (3 cm) (optioneel)
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 408 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Forel met hollandaisesaus
50 dk
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Vegetarische chili
1h 5min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Keine Bewertungen
Borscht
50 dk
Groentensaus voor pasta
40min