Apparaten en Accessoires
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1991 kJ /
477 kcal
Vetten
8 g
Vezels
8.4 g
Koolhydraten
82 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Balletjes met aubergines
1 Std.
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min