Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 teentjes knoflook
- 10 g olie
- 750 g verse champignons, in plakjes gesneden
- ½ - 1 tl gemengde Provençaalse kruiden
- 2 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 1 ½ tl bloem (15 g)
- 20 g boter
- 10 g melk, voor het glaceren
- 400 g bladerdeeg
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1476 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Indiase groentencurry
50 min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Kruidenboter flatbreads
35 min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoentaart
1h 30 min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40 min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min