Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 teentjes knoflook
- 10 g olie
- 750 g verse champignons, in plakjes gesneden
- ½ - 1 tl gemengde Provençaalse kruiden
- 2 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 1 ½ tl bloem (15 g)
- 20 g boter
- 10 g melk, voor het glaceren
- 400 g bladerdeeg
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1476 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Quiche lorraine
50min
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Mini champignon pasteitjes
1hod. 45min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Ratatouille
40min
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met appel en kaneel
3hod.
Zalmsoufflé
1hod.
Kwarktaartjes met pistache en mango
2hod. 30min
Vastensoep
30min
Bessenjamtaart
2h 35min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min