Compatibele versies
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
- 6 pruimtomaten
- 500 g aubergines (1-2 stukken)
- 250 g verse mozzarella (2 bollen)
- 6 sneetjes gerookte zalm (120-130 g)
- 1 volle yoghurt
- 1 tl mosterd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, als garnering
- 30 g amandel, geschaafd, geroosterd, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1074 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 17.09 g
- Koolhydraten
- 6.36 g
- Vetten
- 18.14 g
- Vezels
- 2.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gevulde groenten
1h 20min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Vegetarisch medaillon
Geen beoordelingen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Vijgenmosterd
25min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Kip met citroen
50 Min
Mousse van kaas
10 Min