Compatibele versies
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
- 6 pruimtomaten
- 500 g aubergines (1-2 stukken)
- 250 g verse mozzarella (2 bollen)
- 6 sneetjes gerookte zalm (120-130 g)
- 1 volle yoghurt
- 1 tl mosterd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, als garnering
- 30 g amandel, geschaafd, geroosterd, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1074 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 17.09 g
- Koolhydraten
- 6.36 g
- Vetten
- 18.14 g
- Vezels
- 2.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterrane visschotel
1h 30min
Tostadas met kip
40min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Ontbijt gebak
40min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Zalmtartaar
10min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Viscurry
35min
Alpengratin
50min