Compatibele versies
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
- 6 pruimtomaten
- 500 g aubergines (1-2 stukken)
- 250 g verse mozzarella (2 bollen)
- 6 sneetjes gerookte zalm (120-130 g)
- 1 volle yoghurt
- 1 tl mosterd
- 20 g extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, als garnering
- 30 g amandel, geschaafd, geroosterd, als garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1074 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 17.09 g
- Koolhydraten
- 6.36 g
- Vetten
- 18.14 g
- Vezels
- 2.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Rode kool cups met kip
25 Min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Proteïnepudding
6 Std. 35 Min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30 min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Chocolade salami
3h 10 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min