Apparaten en Accessoires
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17.09 g
Calorieën
1074 kJ /
257 kcal
Vetten
18.14 g
Vezels
2.52 g
Koolhydraten
6.36 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker en licht
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Nenhuma avaliação
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Bearnaisesaus
15min
Forel met hollandaisesaus
50min
Zalmtartaar
10min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Spinazierisotto met asperges
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Verse zomerse loempia’s
30min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min