Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 1 ui (ong. 70 g), gehalveerd
- 200 g tofu, uitgelekt
- 30 g olijfolie
- 25 g donker sojasaus
- 600 g vastkokende aardappelen, in blokjes (ong. 1,5 cm)
- 300 g water
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 2 tl zout
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 tl suiker
- ½ tl komijn, gemalen
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- 250 g paprika, rode, in blokjes (ong. 2 cm)
- 20 g pure chocolade, 70% cacao (veganistisch), in stukken gebroken
- 255 g kidneybonen, uit blik, uitgelekt (gewicht na uitlekken)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1785 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 13.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli con carne
35min
Paella met kidneybonen
55min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 godz. 15 min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Stoofgerecht met tofu
30min