Compatibele versies
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g hazelnoten
- 150 g gedroogde abrikozen, ontpit
- 300 g uien, in vier gesneden
- 20 g teentjes knoflook
- 60 g olijfolie
- ½ tl zout
- 200 g couscous
- 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 600 g water
- 200 g wortelen, in schijfjes (5 mm)
- 200 g courgettes, in schijfjes (7-10 mm)
- 150 g rode paprika, in hapklare brokjes
- 100 g diepgevroren doperwtjes
- 200 g feta kaas, in kleine blokjes (5 mm)
- olijfolie, plus extra om te besprenkelen
- 2 tl verse peterselie, gehakt, als garnituur (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2607 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 12.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45 min
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 godz. 25 min
Avocadomayonaise
15 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Zweedse worteltaart
2 Std.
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min