Apparaten en Accessoires
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Voorbereiding 25min
Totaal 30min
8 porties
Ingrediënten
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
333.4 mg
Eiwitten
2.2 g
Calorieën
565.1 kJ /
135.1 kcal
Vetten
7.2 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
18.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Koolsla
10min
Rode bietensalade
10min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Kleine aspergeflans
55min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Mango mojito
15min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Amandelmelk
10min