Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Belgische witloof
- 20 g gekonfijte gember
- 40 g pecannoten
- 150 g selderstengel, in stukken (5 mm)
- 1 appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 1 rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken
- 30 g mayonaise
- 2 tl geraspte citroenschil
- 40 g citroensap
- 1 tl honing
- 1 el verse tijm, enkel de bladeren
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 granaatappel, ontpit
- 10 g microgreens
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 565.1 kJ / 135.1 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 333.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabattabroodjes
3h 30min
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
Geen beoordelingen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
Geen beoordelingen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Groene smoothie
10 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min