Apparaten en Accessoires
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
1480 kJ /
354 kcal
Vetten
25 g
Vezels
5.3 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Zalmsoufflé
1u.
Varkenshaasje in papillot
1u.
Omelet van eiwit
35min
Amandelpasta
1u. 10min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Garnituur van courgette
30min