Apparaten en Accessoires
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
1480 kJ /
354 kcal
Vetten
25 g
Vezels
5.3 g
Koolhydraten
25 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Worteltaart
2u.
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Champignontaart
Geen beoordelingen
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Amandelpasta
1u. 10min
Speltbrood
1u. 45min
Roggebroodjes
12u.