Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
TM5 TM6

Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus

4.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g water
  • 300 - 400 g peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd
  • 100 g pure chocolade, in stukken (2-3 cm)
  • 100 g room, min. 30% vet
  • 1 tl honing
  • 1 ½ tl gemalen kardemom
  • 50 g amandelvlokken, geroosterd

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1480 kJ / 354 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
25 g
Vetten
25 g
Vezels
5.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten