Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1 bloemkool, in roosjes
- 120 g sojasaus
- 10 g verse munt
- 50 g limoensap
- 50 g vers geperst sinaasappelsap
- ½ tl pasta yuzu (zie tip)
- ¾ tl fijn zout
- 1 komkommer, gesneden, voor de garnering
- 60 g verse jonge spinazie, om op te dienen
- 2 avocado, in blokjes gesneden
- 200 g verse tonijn, in blokjes van 1 cm gesneden
- sesamzaad, zwart om te versieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 643.8 kJ / 153.2 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 dk
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 dk
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 godz.
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 dk
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Koolsla
10 dk