Apparaten en Accessoires
Pompoenbrood
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 45min
12 porties
Ingrediënten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
130.1 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Vetten
16.8 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
21.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Spaanse brunch
1h 15min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Cashew- en kokosmelk
10min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Halloween pompoentaart
4h
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Pas d’évaluation
Boekweit met champignons
25min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Groentensaus voor pasta
40min