Apparaten en Accessoires
Indiase groentencurry
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
korianderzaad½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
kardemomzaad½ tl
-
mosterdzaad½ tl
-
ui gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes15 g
-
chillipeper, vers klein, zaden verwijderd, in stukken1
-
olijfolie20 g
-
gemalen kurkuma1 tl
-
kokosmelk400 g
-
water100 g
-
zout2 tl
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)600 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)150 g
-
bloemkool in roosjes150 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
doperwten, bevroren100 g
-
verse koriander alleen de blaadjes2 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
1642 kJ /
395 kcal
Vetten
23 g
Vezels
6.8 g
Koolhydraten
36 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1u. 30min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Chili van rund met citroenfeta
45min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Vegetarische chili
1u. 5min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Kip garam masala
50min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Stoofgerecht met tofu
30min
Moussaka met linzen
2u. 20min