Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rode splitlinzen
- 500 g water
- 120 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 400 g aubergine
- 50 g olijfolie
- 200 g ui, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
- 1 paprika, groen of rood, in stukken (ca. 150 g)
- 400 g tomaten uit blik, inclusief het sap
- 120 g rode wijn
- 1 el gedroogde oregano
- 1 tl gemalen gember
- 1 - 2 tl zout, naar smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 40 g boter, en meer voor het invetten
- 500 g melk
- 40 g bloem
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1917 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7.3 g
Alternatieve recepten
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min.
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5 min.
Paella met kidneybonen
55 min.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min.
Chili non Carne
1h
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min.
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Linzenbrood
1h 55min
Champignontaart
Nessuna valutazione
Vegetarische chili
1h 5 min.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Indiase groentencurry
50 min.