Apparaten en Accessoires
Mediterraanse parelgerstrisotto
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistischgroentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (optioneel)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
2159 kJ /
517 kcal
Vetten
23 g
Vezels
8.5 g
Koolhydraten
52 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Moussaka met linzen
2u. 20min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.
Spinazieknoedels in tomatenragout
1u.
Gnocchi Tricolore
35min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min