Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g sjalotten (2-3 sjalotten)
- 30 g olijfolie
- 250 g parelgerst, medium, gewassen en gedroogd
- 100 g droge witte wijn, veganistisch
- 750 g water, warm
-
1
el groentebouillon, veganistisch (zie tip)
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistisch - ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- ¾ tl gedroogde tijm (optioneel)
- 40 g pijnboompitten
- 400 g courgette, in schijfjes (5 mm)
- 50 g zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)
- 60 g witte amandelboter
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2159 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20 min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Keine Bewertungen
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Pompoenrisotto met spek
25 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Worst met erwtenrisotto
30 min