Apparaten en Accessoires
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 portie
Ingrediënten
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portie
Natrium
422 mg
Eiwitten
37 g
Calorieën
5694 kJ /
1361 kcal
Vetten
44 g
Vezels
28 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
212 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zomer BBQ
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Stevige linzenchili
50min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Geen beoordelingen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Soba noodle mee goreng
40min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Geen beoordelingen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Express Aardbeien Dessert
5min