Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
800
g kabeljauwfilet, in 4 stukken gesneden
of 800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesneden - 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 citroen, enkel het sap
- 50 g verse peterseliebladeren
- 40 g olijfolie
- 300 g uien, in plakjes (1 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 50 g witte wijn
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 snuifjes gemalen kaneel
- 1 el tomatenpuree
- ½ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 50 g zwarte olijven, ontpit, gehalveerd
- 200 g bulgur, medium grof (kooktijd ± 20 min.)
- 400 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2141.4 kJ / 511.8 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 1399.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linzensoep met spinazie
50 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.
Citroenslush met champagne
Geen beoordelingen
Vislasagne met courgette
1 Std.