Apparaten en Accessoires
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 25min
3 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes5 - 10 g
-
vers gemalen peper1 - 2 snuifjes
-
water1100 g
-
zout2 tl
-
gedroogde lasagnevellen160 g
-
aubergines in kleine blokjes (ong. 1 cm)300 g
-
teentje knoflook1
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
selderstengel in stukken30 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
ricotta uitgelekt250 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24 g
Calorieën
2352 kJ /
561 kcal
Vetten
29 g
Vezels
7 g
Koolhydraten
48 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Moussaka met linzen
2u. 20min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Spinazierisotto met asperges
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Hot dogs
35min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Gnocchi Tricolore
35min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Worst met erwtenrisotto
30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min