Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 5 - 10 g verse peterselie, alleen de blaadjes
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper
- 1100 g water
- 2 tl zout
- 160 g gedroogde lasagnevellen
- 300 g aubergines, in kleine blokjes (ong. 1 cm)
- 1 teentje knoflook
- 50 g uien, in stukken
- 50 g wortelen, in stukken
- 30 g selderstengel, in stukken
- 30 g extra vergine olijfolie
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 250 g ricotta, uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2352 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 godz. 5 min
Chili non Carne
1 godz.
Pompoenrisotto met spek
25 min
Veelzijdige gladde soep
45min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Indiase groentencurry
50 min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min
Vislasagne met courgette
1 godz.