Gestoomde aubergine-ricottalasagne
TM5 TM6

Gestoomde aubergine-ricottalasagne

4.6 (23 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 5 - 10 g verse peterselie, alleen de blaadjes
  • 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper
  • 1100 g water
  • 2 tl zout
  • 160 g gedroogde lasagnevellen
  • 300 g aubergines, in kleine blokjes (ong. 1 cm)
  • 1 teentje knoflook
  • 50 g uien, in stukken
  • 50 g wortelen, in stukken
  • 30 g selderstengel, in stukken
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 500 g tomatenblokjes uit blik
  • 250 g ricotta, uitgelekt

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2352 kJ / 561 kcal
Eiwitten
24 g
Koolhydraten
48 g
Vetten
29 g
Vezels
7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten