Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 70 g balsamicoazijn
- 80 g witte wijn
- 80 g honing
- 20 g Dijon mosterd
- 1 el verse rozemarijn, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)
- ½ tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 500 g courgettes, geheel
- 1 el citroensap, vers geperst
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 分钟
Pompoenrisotto met spek
25 分钟
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 分钟
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Gele paprika shakshuka met avocado
25 分钟
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 分钟
Vislasagne met courgette
1 Std.