Compatibele versies
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto van zongedroogde tomaten
- 70 g olijfolie
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 teentje knoflook
-
160
g rauwe cashewnoten, ongezouten
of 160 g pijnboompitten - 100 g zongedroogde tomaten
Involtini met kip
- 70 g mozzarella, in stukken (4 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes bladpeterselie, vers, enkel de blaadjes, plus extra voor de garnituur
- 2 eieren
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 70 g broodkruimels
- 540 g kippenborstfilets, in de lengte in 15 reepjes gesneden (ong. 2,5 cm)
- 30 verse spinaziebladeren, stengels verwijderd
Saus
- 1 teentje knoflook
- ½ ui (ong. 75 g)
- 50 g olijfolie
- 650 - 700 g tomaten passata
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2950 kJ / 702 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 27.1 g
- Vetten
- 47.1 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Griekse salade met gestoomde kip
Pas d’évaluation
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Kalkoenburgers
Pas d’évaluation
Peren in rode wijn
3sa 20 dk
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Lamslende met roze pepersaus
45min
Courgetteomelet
40min
Turkse moussaka
1h 10min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min