Compatibele versies
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto van zongedroogde tomaten
- 70 g olijfolie
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 teentje knoflook
-
160
g rauwe cashewnoten, ongezouten
of 160 g pijnboompitten - 100 g zongedroogde tomaten
Involtini met kip
- 70 g mozzarella, in stukken (4 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes bladpeterselie, vers, enkel de blaadjes, plus extra voor de garnituur
- 2 eieren
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 70 g broodkruimels
- 540 g kippenborstfilets, in de lengte in 15 reepjes gesneden (ong. 2,5 cm)
- 30 verse spinaziebladeren, stengels verwijderd
Saus
- 1 teentje knoflook
- ½ ui (ong. 75 g)
- 50 g olijfolie
- 650 - 700 g tomaten passata
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2950 kJ / 702 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 27.1 g
- Vetten
- 47.1 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rundsburgers met kaasvulling
40 min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Pastasalade met kip
1 godz. 15 min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Snelle chocolade amandel fudge
Geen beoordelingen
Steak au Poivre
20 min
Kip in perziksaus
40 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min