Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm) (optioneel)
- 120 g gemengde noten, bv. pistaches, pijnboompitten en amandelen
- ½ tl kaneel
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen gember
- ½ tl gemalen koriander
- ½ tl gedroogd gemalen kurkuma
- 700 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 4 lente-uitjes, in vier gesneden
- 8 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 8 takjes koriander, alleen de blaadjes
- 200 g verse champignons, in schijfjes
- 30 g witte wijn
- 500 g water
- 300 g zoete aardappelen in stukken (1-2 cm)
- 50 g krenten (facultatief)
- 80 g verse babyspinazie, grof gehakt
- 12 gedroogde abrikozen, ontpit, in reepjes
- ½ tl fijn zout, naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 30 g extra vergine olijfolie (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1721 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Quinoasalade
40 Min
Pompoenrisotto met spek
25min
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Rode bietensalade
10min
Balletjes met aubergines
1 Std.
Snelle regenboogsalade
10min