Apparaten en Accessoires
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas (optioneel) in blokjes (3 cm)50 g
-
gemengde noten bv. pistaches, pijnboompitten en amandelen120 g
-
kaneel½ tl
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen gember½ tl
-
gemalen koriander½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma½ tl
-
bloemkool in roosjes (3 cm)700 g
-
teentjes knoflook2
-
lente-uitjes in vier gesneden4
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes8 takjes
-
koriander alleen de blaadjes8 takjes
-
verse champignons in schijfjes200 g
-
witte wijn30 g
-
water500 g
-
zoete aardappelen in stukken (1-2 cm)300 g
-
krenten (facultatief)50 g
-
verse babyspinazie grof gehakt80 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit in reepjes12
-
fijn zout naar believen½ tl
-
vers gemalen zwarte peper naar believen½ tl
-
extra vergine olijfolie (optioneel)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
19.3 g
Calorieën
1721 kJ /
409 kcal
Vetten
22.3 g
Vezels
12.5 g
Koolhydraten
27.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Champignontaart
Geen beoordelingen
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Snelle regenboogsalade
10min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Koolsla
10min