Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- boter, om in te vetten
- 100 g Emmental, in stukken
- 2 lente-uien (± 30 g), fijngehakt
- 50 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 4 eieren
- 70 g bloem
- 200 g melk
- ¼ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 12 sneetjes gerookte ham (zwarte woud ham), in grote plakken om de muffinbakvorm te bekleden
- ½ bos verse bieslook, versnipperd, en iets meer als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 760 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40 min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Tostadas met kip
40min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min