Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- boter, om in te vetten
- 100 g Emmental, in stukken
- 2 lente-uien (± 30 g), fijngehakt
- 50 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 4 eieren
- 70 g bloem
- 200 g melk
- ¼ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 12 sneetjes gerookte ham (zwarte woud ham), in grote plakken om de muffinbakvorm te bekleden
- ½ bos verse bieslook, versnipperd, en iets meer als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 760 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Mosselen met frietjes
45 Min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Broccoli-ham omelet
35 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min