Compatibele versies
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 verse jalapeñopeper, in stukken (2 cm)
- 120 g rode uien, geschild, in vieren
- 30 g lente-uien, in lengtes (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g verse koriander, in stukken (± 3 cm)
- 20 g lente-uien, in stukken (± 3 cm)
- 30 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 30 g limoensap
-
50
g pompelmoessap
of 50 g sinaasappelsap - 1 tl gedroogde oregano
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl gemalen komijn
- 1 ½ tl zout
-
800
g verse zalmfilet, met of zonder vel, in 4 stukken
of 800 g diepgevroren zalmfilet, met of zonder vel, in 4 stukken - 500 g kerstomaten
- 60 g tomatenpuree
- 35 g limoensap, vers geperst
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 1 avocado
- 1 limoen, in partjes
- 10 g verse korianderbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2980.7 kJ / 712.4 kcal
- Eiwitten
- 45.6 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 49.9 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 1040.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Shakshuka
50min
Gestoomde Chinese groenten
Geen beoordelingen
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Vegetarische bruine rijst
40min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Omelet van eiwit
35 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min