Apparaten en Accessoires
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
verse jalapeñopeper in stukken (2 cm)1
-
rode uien geschild, in vieren120 g
-
lente-uien in lengtes (2 cm)30 g
-
teentjes knoflook3
-
verse koriander in stukken (± 3 cm)20 g
-
lente-uien in stukken (± 3 cm)20 g
-
olijfolie en iets meer om in te vetten30 g
-
limoensap30 g
-
50 g sinaasappelsappompelmoessap50 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
gemalen cayennepeper1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zout1 ½ tl
-
800 g diepgevroren zalmfilet, met of zonder vel, in 4 stukkenverse zalmfilet met of zonder vel, in 4 stukken800 g
-
kerstomaten500 g
-
tomatenpuree60 g
-
limoensap vers geperst35 g
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
avocado1
-
limoen in partjes1
-
verse korianderbladeren10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1040.6 mg
Eiwitten
45.6 g
Calorieën
2980.7 kJ /
712.4 kcal
Vetten
49.9 g
Vezels
10.7 g
Verzadigd vet
9.4 g
Koolhydraten
24.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1u.
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Thaise rode curry
1u.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Gembersoep met rode paprika
50min