Compatibele versies
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 verse jalapeñopeper, in stukken (2 cm)
- 120 g rode uien, geschild, in vieren
- 30 g lente-uien, in lengtes (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g verse koriander, in stukken (± 3 cm)
- 20 g lente-uien, in stukken (± 3 cm)
- 30 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 30 g limoensap
-
50
g pompelmoessap
of 50 g sinaasappelsap - 1 tl gedroogde oregano
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl gemalen komijn
- 1 ½ tl zout
-
800
g verse zalmfilet, met of zonder vel, in 4 stukken
of 800 g diepgevroren zalmfilet, met of zonder vel, in 4 stukken - 500 g kerstomaten
- 60 g tomatenpuree
- 35 g limoensap, vers geperst
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 1 avocado
- 1 limoen, in partjes
- 10 g verse korianderbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2980.7 kJ / 712.4 kcal
- Eiwitten
- 45.6 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 49.9 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 1040.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Tandoori kip wraps
50min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min
Zalm met venkel
40min