Apparaten en Accessoires
Kippenborstfilet met topping van courgette
Voorbereiding 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
1004 kJ /
240 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Ananaspakketjes
1u.
Zalm met venkel
40min
Tagliatelle met broccoli
15min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Kip met romige groenten saus
50min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Kipfilets pizzaiola
55min
Viscurry
35min