Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 200 g witte wijn
- 100 g sinaasappelsap, vers geperst
- 1 ½ tl zout
- 400 g forelfilet zonder huid
- 200 g diepvriesdoperwten
- 240 g korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 30 g gezouten kappertjes, afgespoeld
- 80 g zwarte olijven, gepit
- 350 g kerstomaten, in helften of kwarten gesneden
- 1 snuifje gemalen zwarte peper (optioneel)
- 10 g citroensap (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Nenhuma avaliação
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Ratatouille
40 min
Zalmsoufflé
1 godz.
Sojabolognese
40 min
Kip in perziksaus
40 min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Glutenvrije bloem
Nenhuma avaliação
Preiquiche
1 godz. 45 min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Kip met romige groenten saus
50 min