Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 200 g witte wijn
- 100 g sinaasappelsap, vers geperst
- 1 ½ tl zout
- 400 g forelfilet zonder huid
- 200 g diepvriesdoperwten
- 240 g korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 30 g gezouten kappertjes, afgespoeld
- 80 g zwarte olijven, gepit
- 350 g kerstomaten, in helften of kwarten gesneden
- 1 snuifje gemalen zwarte peper (optioneel)
- 10 g citroensap (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Spaghetti carbonara
40 min
Pastasalade met groenten
1h
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Groenteflan
1h 35min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Ovenschotel met kip en spek
1h 10 min
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min