Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Groenten saus
- 2 teentjes knoflook, gepeld en geplet
- 30 g extra vergine olijfolie
- 200 g courgettes, ongeschild, in fijne reepjes (5 cm lang)
- 150 g wortel, in fijne reepjes (5 cm lang)
- 1 selderstengel (ong. 50 g), in stukken
- 40 g ui, overlangs gesneden
- 200 g verse champignons, in schijfjes
- 50 g prei, in fijne ringen
- 1 snuifje fijn zout
- 30 g sojasaus
Noedels
- 1000 g water
- 1 el fijn zout
- 100 g glasmie (Chinese vermicelli)
- 100 - 150 g verse sojascheuten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 618 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 dk
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 dk
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 dk
Quinoakoekjes
1sa
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Fideuá van groenten
40 dk
Vier kazen flatbread om te delen
Geen beoordelingen
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min