Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g verse dille, enkel de blaadjes
- 50 g uien, gehalveerd
- 250 g zalmfilet, bevroren, met of zonder vel, ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)
- 50 g wit brood, in stukken
- 1 ei
- ½ tl citroenschil, geraspt
- ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- plantaardige olie, om te frituren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tex-mexburger
4h 25 min
Rijstsalade
1u.
Aardappel flatbread
12h
Beef laab
1h 5 min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Turkse gekruide lamshapjes
Geen beoordelingen
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Havertaart
Geen beoordelingen
Champignontaart
Geen beoordelingen
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Chocoladetruffels
2h 45min
Gebakken kaastaart
3h 10min