Apparaten en Accessoires
Zalmburgers
Voorbereiding 20min
Totaal 25min
4 stuks
Ingrediënten
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
16 g
Calorieën
853 kJ /
204 kcal
Vetten
12 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Moussaka met linzen
2u. 20min
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Kipnuggets
40min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Aardappelsoep met curry
35min
Pulled pork burgers
Geen beoordelingen
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Roggebroodjes
12u.
Karamelpudding
1u.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Knapperige granola
2u.