Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g verse dille, enkel de blaadjes
- 50 g uien, gehalveerd
- 250 g zalmfilet, bevroren, met of zonder vel, ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)
- 50 g wit brood, in stukken
- 1 ei
- ½ tl citroenschil, geraspt
- ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- plantaardige olie, om te frituren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Hartenbroodjes
1 Std.
Bevroren veenbessen margarita
5 min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Thaise burgers
30min
Beef laab
1 Std. 5 Min
Aardbeienmojito
10 Min
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min