Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g abrikozen, in kwarten
of 200 g perziken, in kwarten - 70 g rode uien, in kwarten
- 250 g kerstomaten, gehalveerd (zie variatie)
- 180 - 200 g bindsla of Romeinse sla, In stukken gescheurd
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 250 g droge pasta, kort
- 1 teentje knoflook
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 10 g verse basilicumbladeren, en iets meer om af te werken
- 10 g citroensap
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes rode chilivlokken
- 2 - 3 snuifjes zout
- 4 burrata (± 50 g stuk) (zie variatie)
- stokbrood, diagonaal doorgesneden en gegrild (optioneel)
- gemengde zaden, om te bestrooien (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2116 kJ / 505.8 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1195 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Met honing geglazuurde wortelen
30 min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10 min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20 min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10 min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15 min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
Geen beoordelingen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Geen beoordelingen
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Keftedes (gehaktballen)
Geen beoordelingen
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10 min
Energiesmoothie
10 min
Pastasalade met groenten
1h