Apparaten en Accessoires
Rijst met rundvlees en broccoli
Voorbereiding 5min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
jasmijnrijst250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken430 g
-
broccoliroosjes (± 2 cm)150 g
-
lichte sojasaus40 g
-
donkere sojasaus10 g
-
oestersaus50 g
-
bamboescheuten, uit blik in reepjes50 - 60 g
-
sesamolie5 g
-
gemalen gember1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper1 tl
-
lente-ui in plakjes (1 mm), als afwerking
-
gedroogde chilivlokken (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
5952.8 mg
Eiwitten
82.9 g
Calorieën
6615.8 kJ /
1581.2 kcal
Vetten
40 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
221.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1u.
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Kleverige sesamkip
40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Brownies van zoete aardappel
1u.
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min