Apparaten en Accessoires
Rijst met rundvlees en broccoli
Voorbereiding 5min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
jasmijnrijst250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken430 g
-
broccoliroosjes (± 2 cm)150 g
-
lichte sojasaus40 g
-
donkere sojasaus10 g
-
oestersaus50 g
-
bamboescheuten, uit blik in reepjes50 - 60 g
-
sesamolie5 g
-
gemalen gember1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper1 tl
-
lente-ui in plakjes (1 mm), als afwerking
-
gedroogde chilivlokken (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
5952.8 mg
Eiwitten
82.9 g
Calorieën
6615.8 kJ /
1581.2 kcal
Vetten
40 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
221.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Snelle Thaise kipcurry
40min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Tagliatelle met broccoli
15min
Mediterrane kippenpastei
50min
Japanse kip curry
55min
Gnocchi Tricolore
35min
Vanille-mascarpone parfait
2u. 40min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Vegetarische bruine rijst
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min