Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g jasmijnrijst
- 20 g olie
- 1 teentje knoflook
- 250 g rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 430 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 150 g broccoliroosjes (± 2 cm)
- 40 g lichte sojasaus
- 10 g donkere sojasaus
- 50 g oestersaus
- 50 - 60 g bamboescheuten, uit blik, in reepjes
- 5 g sesamolie
- 1 tl gemalen gember
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen witte peper
- lente-ui, in plakjes (1 mm), als afwerking
- gedroogde chilivlokken, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 6615.8 kJ / 1581.2 kcal
- Eiwitten
- 82.9 g
- Koolhydraten
- 221.8 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 5952.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15 min
Gekruide lamstaart
40 Min
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min