Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmezaanse kaas in stukken (optioneel)
- 250 g Spaanse ui in helften
- 1 teentje knoflook
- 30 g olijfolie
- 150 g baconblokjes
- 800 g water
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 2 tl zout
- 2 snuifjes oregano, gedroogd
- 1 tl suiker
- 150 g chorizo
- 500 g pasta, droge type, penne
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2502 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1704.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Ovenburger
1h 45min
Spaanse risotto
40min
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Aardappelsoep met curry
35min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Vichyssoise met pasta
35min