Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g panela kaas (Mexicaanse verse kaas), in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 200 g wortelen, in stukken
- 150 g rozijnen
- 850 g tomaten, in stukken
- 40 g olijfolie
- 250 g uien, in stukken
- 3 teentjes knoflook
- 1000 g rundergehakt
- 3 tl zout
- 1 tl verse tijm, enkel de bladeren
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- Mexicaanse tostada's, om op te dienen
- bindsla of Romeinse sla, om op te dienen
- zure room, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2138 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Russische salade
Geen beoordelingen
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Geen beoordelingen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Azteca taart
1sa