Apparaten en Accessoires
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes2 takjes
-
verse tijm enkel de blaadjes2 takjes
-
verse peterselie enkel de blaadjes3 takjes
-
teentjes knoflook2
-
lente-ui in stukken70 g
-
citroen zeste en sap½
-
zongedroogde tomaten9
-
zout en meer naar smaak1 tl
-
gemalen witte peper en meer naar smaak½ tl
-
couscous met 5 tot 10 min. weektijd220 g
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
water warm500 g
-
olijfolie10 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32 g
Calorieën
1924 kJ /
460 kcal
Vetten
18 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
41 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Spinazierisotto met asperges
40min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Risotto bolognese
45min