Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 3 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 70 g lente-ui, in stukken
- ½ citroen, zeste en sap
- 9 zongedroogde tomaten
- 1 tl zout, en meer naar smaak
- ½ tl gemalen witte peper, en meer naar smaak
- 220 g couscous met 5 tot 10 min. weektijd
- 4 verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
- 500 g water, warm
- 10 g olijfolie
- 1 volle tl groentebouillonpasta
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1924 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Spaanse brunch
1 godz. 15 min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Candy Cane-koekjes
1h 45min
Pastilla met kip
1h 10min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Kip- en aspergetaartjes
1h 35 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Kip met rode paprika
1h 5min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min