Apparaten en Accessoires
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes2 takjes
-
verse tijm enkel de blaadjes2 takjes
-
verse peterselie enkel de blaadjes3 takjes
-
teentjes knoflook2
-
lente-ui in stukken70 g
-
citroen zeste en sap½
-
zongedroogde tomaten9
-
zout en meer naar smaak1 tl
-
gemalen witte peper en meer naar smaak½ tl
-
couscous met 5 tot 10 min. weektijd220 g
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
water warm500 g
-
olijfolie10 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32 g
Calorieën
1924 kJ /
460 kcal
Vetten
18 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
41 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Spaanse brunch
1u. 15min
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Risotto bolognese
45min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Zalm met venkel
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min