Apparaten en Accessoires
Gnocchi Tricolore
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
verse basilicum enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie25 g
-
tomaten uit blik800 g
-
suiker1 tl
-
2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillon2 tl
-
water100 g
-
Italiaanse kruiden1 el
-
gnocchi (vers en reeds klaargemaakt)1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
19 g
Calorieën
2397 kJ /
568 kcal
Vetten
16 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
85 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min
Veggie regenboog pizza
Brak ocen
Vegetarisch Medaillons
Brak ocen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Verse zomerse loempia’s
30 min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Pasta met prei en ajvar
30 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min