Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 15 g verse basilicum, enkel de blaadjes
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 25 g extra vergine olijfolie
- 800 g tomaten uit blik
- 1 tl suiker
-
2
tl groentebouillon
of 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 100 g water
- 1 el Italiaanse kruiden
- 1000 g gnocchi (vers en reeds klaargemaakt)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2397 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Broccoli-ham omelet
35 Min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15 min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Kipfilets pizzaiola
55min
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min