Apparaten en Accessoires
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
4 portie
Ingrediënten
-
boter en een beetje meer voor het invetten30 gram
-
Gouda kaas in stukjes (2-3 cm)200 g
-
ui gehalveerd60 g
-
tomatenpuree30 g
-
tomaten passata500 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.200 g
-
zout en een beetje meer voor de smaak1 theelepel
-
peper, gemalen½ tl
-
suiker½ tl
-
oregano, gedroogd naar smaak1 - 2 tl
-
verse pasta, type tortellini, zonder vulling bijvoorbeeld met vleesvulling, uit de koelvitrine800 g
-
bladspinazie, bevroren ontdooid en uitgeknepen500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
33 g
Calorieën
3469 kJ /
824 kcal
Vetten
45 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
70 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pad Thai
45min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Butter Chicken
1u.
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Miso Udon Noedels
20min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3u.
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min