Apparaten en Accessoires
Orzo pasta met zalm en spinazie
Voorbereiding 25min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
olijfolie20 g
-
3 bevroren zalmfilets, ontveld, (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)3
-
paprikapoeder2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes2 takjes
-
water600 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle el
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
droge orzo pasta of soortgelijke korte droge pasta170 g
-
verse bladspinazie200 g
-
cherry tomaat gehalveerd100 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
maïszetmeel2 tl
-
citroensap1 el
-
vers gemalen zwarte peper en meer als garnering½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2344 kJ /
560 kcal
Vetten
32 g
Vezels
4.1 g
Koolhydraten
37 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min