Apparaten en Accessoires
Orzo pasta met zalm en spinazie
Voorbereiding 25min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
olijfolie20 g
-
3 bevroren zalmfilets, ontveld, (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)3
-
paprikapoeder2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes2 takjes
-
water600 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle el
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
droge orzo pasta of soortgelijke korte droge pasta170 g
-
verse bladspinazie200 g
-
cherry tomaat gehalveerd100 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
maïszetmeel2 tl
-
citroensap1 el
-
vers gemalen zwarte peper en meer als garnering½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2344 kJ /
560 kcal
Vetten
32 g
Vezels
4.1 g
Koolhydraten
37 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zal(m)ig lekker
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Risotto bolognese
45min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1u. 30min
Turkse moussaka
1u. 10min
Tagliatelle met broccoli
15min
Zalm en venkel risotto
25min
Viscurry
35min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min