Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 270 g bloem
- 100 g olijfolie
- 60 g water
- 8 - 10 verse basilicumbladeren, naar smaak
- 1 el citroenzeste
- ½ tl zout
Vulling
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 30 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 300 g kippenborst filet, zonder vel, in blokjes (2 cm)
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 250 g cherry tomaten, gehalveerd
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 eieren
- 60 g feta kaas
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 verse basilicumbladeren in stukken, als versiering
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 1833 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili non Carne
1h
Pompoenrisotto met spek
25min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Enchiladas met rundvlees
30min
Gnocchi Tricolore
35min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Vislasagne met courgette
1h
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min