Apparaten en Accessoires
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
Ricotta gevulde kippenborst
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
verse bladpeterselie15 g
-
verse munt15 g
-
citroenzeste1 el
-
ricotta koud200 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 tl
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend6
Tomatenrisotto
-
sjalot1
-
teentje knoflook1
-
verse bladpeterselie15 g
-
olijfolie40 g
-
risottorijst300 g
-
rijpe tomaat in 4 gesneden200 g
-
droge witte wijn60 g
-
water500 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle el
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
boter30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
52 g
Calorieën
2392 kJ /
569 kcal
Vetten
20 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
43 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkere kip
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Spinazierisotto met asperges
40min
Balletjes met aubergines
1u.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1u. 35min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Pompoenrisotto met spek
25min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Worst met erwtenrisotto
30min