Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta gevulde kippenborst
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 15 g verse bladpeterselie
- 15 g verse munt
- 1 el citroenzeste
- 200 g ricotta, koud
- 1 tl zout
- 1 tl vers gemalen peper
- 6 kippenborsten, ontveld en ontbeend
Tomatenrisotto
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 15 g verse bladpeterselie
- 40 g olijfolie
- 300 g risotto rijst
- 200 g rijpe tomaat, in 4 gesneden
- 60 g droge witte wijn
- 500 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ tl zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 20 g tomatenpuree
- 30 g boter
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2392 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Kipfilets pizzaiola
55min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Azteca taart
1h
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Viscurry
35min