Apparaten en Accessoires
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)geitenkaas medium hard, in stukken (2-3 cm)80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm)tomaten, rijp zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)300 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
verse basilicum gewassen en gedroogde blaadjes1 takje
-
water650 g
-
pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12.7 g
Calorieën
1590 kJ /
380 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
65.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kipfilets pizzaiola
55min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Aardbeienmilkshake
5min
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Rode bieten smoothie bowl
10min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Frambozen - limoensorbet
Geen beoordelingen
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Sushi donuts
50min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min