Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g geitenkaas, medium hard, in stukken (2-3 cm)
of 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
of 300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum, gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 Min
Knapperige granola
2h
Gebakkrans met geroosterde groenten
1hod. 40min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Gnocchi Tricolore
35 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.