Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren
- 1220 g water
- 300 g pompoen vlees, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ - 1 tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 30 g sjalotten
- 100 g spek plakken, in dunne stukken
- 40 g boter
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 60 g droge witte wijn
-
1
el groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - fijn zout naar believen
-
60
g diepgevroren doperwtjes
of 60 g verse groene erwten - verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1452 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili non Carne
1 Std.
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Citroenslush met champagne
Geen beoordelingen
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Zalm en venkel risotto
25 Min