Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren
- 1220 g water
- 300 g pompoen vlees, in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ - 1 tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 30 g sjalotten
- 100 g spek plakken, in dunne stukken
- 40 g boter
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 60 g droge witte wijn
-
1
el groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - fijn zout naar believen
-
60
g diepgevroren doperwtjes
of 60 g verse groene erwten - verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1452 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 godz.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Chili non Carne
1 godz.
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Balletjes met aubergines
1 godz.
Zalm en venkel risotto
25min