Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien doormidden gesneden
- 10 g gember, vers wortel
- 1 bos koriander, vers
- 15 g olijfolie
- 3 el currypoeder
- 5 g zonnebloemolie
- 800 g lamsfilet in blokjes gesneden (2 cm)
- 200 g water
- 400 g kokosmelk
- 1 snuifje zout aan te passen aan de smaak
- 1 snuifje peper, gemalen aan te passen aan de smaak
- 400 g wortelen in stukken gesneden
- 300 g zoete aardappelen in stukken gesneden
- 1 snuifje kokos, gedroogd, geraspt
- 150 g verse groene erwten gepeld
- 80 g verse tuinbonen geblancheerd en geschild
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2865 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Naan (Hindoe brood)
2 godz.
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Griekse varkensstoofpot
45 min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Koolstoofpot met kalkoen
Geen beoordelingen
Turkse moussaka
1h 10min