Apparaten en Accessoires
Worst met erwtenrisotto
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
olijfolie30 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst200 g
-
spekblokjes150 g
-
tomatenpuree10 g
-
witte wijn50 g
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta1 el
-
water850 g
-
diepgevroren doperwtjes ontdooid150 g
-
zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
410 kJ /
98 kcal
Vetten
5.3 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Zalm en venkel risotto
25min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Pompoenrisotto met spek
25min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Spaanse risotto
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Risotto bolognese
45min
Kipfilets pizzaiola
55min